• +45 4483 0208
  • Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

 

 

HVIDOVRE HOSPITAL

FAKTA:

Bygherre: Hvidovre Hospital
Design: Dall Lindhardtsen A/S
Inventarproduktion: Jönsson InventarA/S
Udført: 2013
Fotograf: Sven Berggreen

PRODUKTER/MATERIALER:

Corianskranke
Dekorationsvægge i finér og lakeret MDF
Bænk polstret med læder
Bumperplader i kompaktlaminat
Skilte i lakeret MDF
Belysningsarmatur i rustfrit stål

 

Jönsson Inventar producerer inventar til hospitaler og klinikker, hvor formgivning og materialevalg er optimeret efter strenge krav til æstetik, holdbarhed og funktionalitet. Til Hvidovre Hospital har Jönsson Inventar leveret skranker i Corian, bænk med læderpolstrede hynder, kulørte skillevægge i finér og lakeret MDF.

Hygiejnisk og holdbart inventar

Valget af overflader er afgørende, når det gælder om at skabe sundhedsplejemiljøer. Overfladen skal være ikke-porøs og kunne holde til rengøring. Der er desuden særlige krav til holdbarhed til de fritstående møbler.

Jönsson Inventar er specialister i inventar i materialet Corian. Corianskranken på Hvidovre hospital er hygiejnisk, ekstremt robust og tåler kraftige stød og kontakt med patientsenge, kørestole og medicinsk udstyr. Overflader i Corian kan desuden fornyes og repareres. Inventaret er forstærket af kanter i rustfrit stål. Stødplader i kompaktlaminat er monteret i gangarealer på særligt udsatte steder.

Eksklusivt håndværk, produktudvikling og godt samarbejde er grundstammen i Jönsson Inventars DNA

Igennem fire generationer har familievirksomheden Jönsson Inventar leveret high end-inventar til en bred vifte af nordiske erhvervsvirksomheder.

Vi er nu blevet en del af JJI Akustik & Inventar A/S, en sammenslutning af Jönsson Inventar, In-sign Akustik og JJI Inventarsnedkeri. Men det er stadig passionen for håndlavede snedkerløsninger produceret i materialer af højeste kvalitet, som driver værket.

Følg Jönsson Inventar på Instagram

JJI Akustik & Inventar A/S
Baltorpbakken 5, 2750 Ballerup
+45 4483 0208
info@jji.as