• +45 4483 0208
  • Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

 

 

BECH-BRUUN KØBENHAVN

FAKTA:

Bygherre: Bech-Bruun
Design og projektledelse:
Anne Krogh & Co
Udført: Løbende fra 2004

PRODUKTER/MATERIALER:

Barborde i malet MDF med nedfældet glas
Bænke polstret med læder
Infovægge i malet MDF, med brochureholder, indbygget TV-monitor og ur
Garderobe i ask, rustfrit stål og kernelæder
Sofa i lakeret MDF og læder
Væghængt servicebar i sort ask med glaswhiteboard
Mødebord i sort ask med stel i rustfrit stål
Vinduesbar i ask og rustfrit stål
Biblioteksreoler i malet MDF
Diverse opbevaring i malet MDF
Receptionselementer i malet MDF
Opbevaring med glasplader
Touchdown med indbygget lampe og tilslutning til net og el

Inventar til Bech-Bruun

Jönsson Inventar har gennem mange år været den foretrukne producent af specialinventar, når tegnestuen Anne Krogh & Co har udviklet projekter for kunder som Bech-Bruun.

I 2004 blev den store receptionsskanke i sten skiftet ud med flere lette enheder i sprøjtelakeret MDF. Vi producerede møbler til auditorierne og biblioteket, da der skulle ombygges i 2008. Her bestod entreprisen af skydelåger/glas-whiteboards med stålgreb, opbevaringsmøbler i nicher, nye bordplader i sortbejdset ask til nye bordstel, biblioteksreoler, loungebænke og loungebarer med nedfældet glas i toppladen og touchdown med indbygget lampe og AV-brønd, samt væghængt infovæg med tv og brochureholder.

I 2009 fremstillede vi flere arbejdspladser til sekretærerne på 5. sal og leverede skærme, skabe med hængemapper, studentarbejdsplads og bar.

I 2013 var det mødeetagen der skulle opdateres med ny indretning i alle mødelokaler, ny garderobe, ombygning af køkkenet og nye loungeområder.
Jönsson Inventar producerede alt specialinventar der var designet til de istandsatte lokaler.

Fælles for alle produkter er fokus på detaljen og høje krav til høj kvalitet, holdbarhed, tekniske løsninger og overflader. De gennemgående materialer i projektet: glas nedlagt i sprøjtelakeret MDF, asketræsfinér, rustfrit stål og quiltet læder.

Tilfredse kunder vender tilbage

Bech-Bruun valgte igen Jönsson Inventar som producent af de over 60 udbudte inventardele, da Aarhuskontoret i 2014 flyttede til nyt domicil, som dækker fire etager i City Tower.

Inventaret, designet af Anne Krogh & Co tager udgangspunkt i indretningsprojekterne udført for Bech-Bruun i København, og efter knapt 2 måneders intens produktion og tre ugers koncentreret montage var alt specialinventar til Aarhuskontorets nye domicil klar. Blandt andet en 12 meter lang og 600 kg tung Corianskranke med indbygget læderpuf i receptionen på 22. etage. Jönsson Inventar er specialist i produktion af inventar i det ekstremt robuste og smukke materiale Corian. Vi er en af de få producenter i Danmark som har kunnet leve op til producentens høje krav til arbejde med materialet.

Til Bech-Bruun Aarhus blev der desuden fremstillet opbevaringsskabe til indbygning med låger og fronter i ask natur og en fire meter høj drejbar AV-stander med indbygget akustikregulering og en 90” tv-monitor.

Eksklusivt håndværk, produktudvikling og godt samarbejde er grundstammen i Jönsson Inventars DNA

Igennem fire generationer har familievirksomheden Jönsson Inventar leveret high end-inventar til en bred vifte af nordiske erhvervsvirksomheder.

Vi er nu blevet en del af JJI Akustik & Inventar A/S, en sammenslutning af Jönsson Inventar, In-sign Akustik og JJI Inventarsnedkeri. Men det er stadig passionen for håndlavede snedkerløsninger produceret i materialer af højeste kvalitet, som driver værket.

Følg Jönsson Inventar på Instagram

JJI Akustik & Inventar A/S
Baltorpbakken 5, 2750 Ballerup
+45 4483 0208
info@jji.as