• +45 2255 8898
  • Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Dansk design skaber loungeområder i verdensklasse

Dansk design skaber loungeområder i verdensklasse


 

(August 2015)

Arbejdet på CPH Lufthavns nye loungeområder er i fuld gang. Passagerer fra de store interkontinentale fly kan om få måneder nyde det ypperste i dansk design og håndværk. Temaet er Arne Jacobsens unikke møbeldesign kombineret med high-end specialinventar produceret af Jönsson Inventar.

7’er stole, høje og lave borde i naturfarvet og sortbejdset ask, supplerende inventar med indbyggede lamper og blomsterkasser. Et både lyst og tidløst udtryk. Det er temaet for de 3 nye loungeområder i CPH Lufthavns Finger C, der er designet af Schmidt Hammer Lassen Architects.

Design og kvalitet der holder

Hver dag færdes mere end 70.000 mennesker i lufthavnen. Finger C har plads til 1200 passagerer, hvoraf de 3 nye loungeområder tilsammen skal kunne rumme ca. 600. Inventaret skal derfor kunne tåle slitage uden at miste sit udtryk – noget, som Jönsson Inventar er eksperter i at sikre:

”Holdbarhed er en naturlig følge af kvalitetsmaterialer, gennemtænkt design og godt håndværk. Denne kobling opnår man lettest, hvis både bygherre, arkitekter, designere og leverandører arbejder tæt sammen, som det også var tilfældet med de nye loungeområder”, udtaler Steen Jönsson, snedkermester i Jönsson Inventar.

Endnu et projekt for CPH

Inventar produceret af Jönsson Inventar har også tidligere været med til at bringe CPH Lufthavn ind i verdenseliten, når det gælder trivsel, funktionalitet og godt design.

Fra 1985 til i dag har virksomheden udviklet og produceret lufthavnens check-in skranker og pulte i tæt samarbejde med bygherre og arkitekter, bl.a. Knud Holcher, Holm & Grut, Vilhelm Lauritzen Arkitekter m.fl. Alle skranker er godkendt af lufthavnens egen bedriftssundhedstjeneste og Arbejdstilsynet.

Eksklusiv kundekreds

Specialinventar har været Jönsson Inventars niche siden 1898. Igennem 4 generationer har virksomheden opbygget en eksklusiv kundeportefølje. Her er et udpluk:

  • CPH Lufthavn: Alle gateskranker, paskontroller og andet inventar til Finger A, C og D, samt alle check-in skranker i terminal 2 og 3
  • Danske Bank: Skranker til 450 filialer i hele Norden og nyt bestyrelsesbord
  • Montrer til Tøjhusmuseets nye udstilling
  • Barinventar til det nye operahus, Omena Hotel og Højstrupgård Konferencecenter
  • Corianskranke til DSB’s nye domicil i Høje Taastrup
  • Inventar til møderum, tekøkkener, kantine og loungeområder til advokaterne Bech Bruuns domiciler i København og Århus
  • Overvågningspulte til Dong Netcenter i Virum

Eksklusivt håndværk, produktudvikling og godt samarbejde er grundstammen i Jönsson Inventars DNA

Igennem fire generationer har familievirksomheden Jönsson Inventar leveret high end-inventar til en bred vifte af nordiske erhvervsvirksomheder.

Abonner på vores nyhedsbrev

Følg Jönsson Inventar på Instagram

Jönsson Inventar A/S
Ellekær 14 B, DK-2730 Herlev
+45 2255 8898
info@jonsson-inventar.dk